Nyt fra Clockwork om reklame, markedsføring, kommunikation

futuristic robot AI typing

Vi giver ordet til AI*

AI-genereret tekst er tekst, der er skabt af en kunstig intelligens, og det kan være en smart måde at lave SEO optimeringen på.

hjemmeside design udvikling

We Love WordPress, kapitel II

Måske har du læst historien om WordPress webudvikling på Clockwork, tilbage i 2019? Ellers kan du læse den nu og her. Men det er på høje tid at vise dig nye cases, for WordPress er stadig vores foretrukne system, når vi udvikler både store hjemmesider og enkle webløsninger.

google analytics

Håb for Google Analytics

For kort tid siden blev lidt af en håndgranat kastet ned i den kommercielle brug af internettet. Måleværktøjet Google Analytics blev vurderet ulovligt af Datatilsynet. Men der er håb for enden af tunnellen. Og grund til lidt is i maven.

Landingpage - fly lander

Fra url til cta – land den gode landingpage

Når du nu læser denne artikel her på siden, er du i princippet på en landingpage – i den enkle form, der ofte kaldes et blogindlæg. Forudsætningen for, at det er landingpage, er blot, at du kan gå direkte ind på siden, uden at du skal gå gennem forsiden og navigeringen på hjemmesiden.

robot repairmen

Markedsføring af robotter: Tænk ud af klyngen

Robotter er fascinerende. Og ekspertisen er stor i den odenseanske robotklynge, der er blevet et erhvervseventyr. Men når robotterne skal markedsføres til verden udenfor, så er det vigtigt at tænke ud af klyngen…

hindsholmgrisen emballage

Sigt rigtigt med lokale fødevarer

Markedet for lokale fødevarer er voksende: Målgrupper og potentiale er der – især hvis man indstiller sigtekornet rigtigt. Her kan en undersøgelse fra A&B Analyse hjælpe på vej.

AMT-Central

Confrad sætter fod i Sydamerika

Det internationale bureausamarbejde Confrad har nu fået indgang til sydamerikanske markeder. Det spanske Confrad medlem AMT har nemlig indgået en strategisk alliance med sydamerikanske Central CTL…