Nyt fra Clockwork om reklame, markedsføring, kommunikation

Graphic Designer AI

AI: Kunstig intelligens kræver virkelig intelligens

Disclaimer: Teksten til denne artikel er IKKE skabt i et AI-program. Det er illustrationen herover til gengæld, genereret på få sekunder. Det demonstrerer, hvor nemt AI kan være. Men hvis vi vil bruge AI rigtigt, på vores egne og opgavernes præmisser, så handler det om at kunne bruge værktøjerne rigtigt og med definerede mål og virkelig omtanke.

Hvorfor vælge WordPress

10 gode grunde til at vælge WordPress som CMS

Et content management system (CMS) styrer indhold på hjemmesider. Med et CMS man man skabe, opsætte og redigere websites og indhold, uden at skrive koder fra grunden. Derfor kan vi koncentrere os om at udvikle et fængende grafisk website design med en gennemtænkt navigering, og levere langt mere af interessant, relevant og sælgende indhold.

Hjemmeside klimaaftryk

Energimærkede hjemmesider skal mindske klimaaftrykket

Digital transformation bliver set som en del af løsningen på klodens klimaudfordringer. Men internettet er i sig selv blevet én af klodens store energislugere. Derfor er de disse år større og større fokus på hjemmesider og deres andel af virksomhedens klimaaftryk. Det skal en kommende energimærkning gøre det nemmere at manøvrere i.

seo google ads clockwork reklamebureau

Organisk SEO slår Google Ads

Du har kastet kroner efter nogen Google Ads, der bringer dig op i toppen af søgesiden på Google. Så klikker læsere sig ind på din hjemmeside, fordi du står højt oppe, kunne man tro. Men sådan fungerer det ikke helt. Research viser, at det giver langt bedre effekt at komme op i toppen af de organiske søgeresultater.

futuristic robot AI typing

Vi giver ordet til AI*

AI-genereret tekst er tekst, der er skabt af en kunstig intelligens, og det kan være en smart måde at lave SEO optimeringen på.

hjemmeside design udvikling

We Love WordPress, kapitel II

Måske har du læst historien om WordPress webudvikling på Clockwork, tilbage i 2019? Ellers kan du læse den nu og her. Men det er på høje tid at vise dig nye cases, for WordPress er stadig vores foretrukne system, når vi udvikler både store hjemmesider og enkle webløsninger.

google analytics

Håb for Google Analytics

For kort tid siden blev lidt af en håndgranat kastet ned i den kommercielle brug af internettet. Måleværktøjet Google Analytics blev vurderet ulovligt af Datatilsynet. Men der er håb for enden af tunnellen. Og grund til lidt is i maven.

Landingpage - fly lander

Fra url til cta – land den gode landingpage

Når du nu læser denne artikel her på siden, er du i princippet på en landingpage – i den enkle form, der ofte kaldes et blogindlæg. Forudsætningen for, at det er landingpage, er blot, at du kan gå direkte ind på siden, uden at du skal gå gennem forsiden og navigeringen på hjemmesiden.

robot repairmen

Markedsføring af robotter: Tænk ud af klyngen

Robotter er fascinerende. Og ekspertisen er stor i den odenseanske robotklynge, der er blevet et erhvervseventyr. Men når robotterne skal markedsføres til verden udenfor, så er det vigtigt at tænke ud af klyngen…