We Love WordPress, kapitel II

We Love WordPress, kapitel II

Måske har du læst historien om WordPress webudvikling på Clockwork, tilbage i 2019? Ellers kan du læse den nu og her. Men det er på høje tid at vise dig nye cases, for WordPress er stadig vores foretrukne system, når vi udvikler både store hjemmesider og enkle webløsninger.

Det skyldes ikke bare, at WordPress softwaren er gratis og open source. Det handler også om rækkevidden af muligheder. WordPress kan tilpasse sig til stort set alle typer websites – det er mange år siden, at det mest var en platform til internet blogs. Systemet understøtter mange filtyper, dokumenter, billeder, lyd og film, og det udvikler sig konstant med nye muligheder, nye temaer og plugins. Sikkerhed og funktionalitet er up-to-date, og målbarheden er stærk.

Ikke mindst er WordPress let at lære, og rigtigt mange har hands-on erfaring med systemet. Om ikke andet så med at bruge og opdatere i content management systemet. Det letter samarbejdet med de af vores kunder, der ønsker selv at bidrage med opdateringer, og det giver vores kunder frihed. Behovet for specielt uddannede medarbejdere bliver mindre.

Og så er SEO tænkt grundigt ind i WordPress. Systemet genererer faktisk selv grundlæggende ting, men der er også gode muligheder for selv at arbejde med SEO i særlige plugins og online-værktøjer. En god hjemmeside er i første omgang en set hjemmeside, så på Clockwork tænker vi Google, når vi tænker hjemmesideudvikling og optimering.

Uanset om du søger et reklamebureau i Odense eller et marketingbureau på Fyn, så vil vi gerne have, at du finder Clockwork Reklamebureau, og vi hjælper på samme måde kunder med at blive fundet digitalt i de relevante markeder.

Hjemmesidedesign med sammenhængkraft

Den solide og fleksible funktionalitet i WordPress er et godt fundament, når vi som reklamebureau på hjemmesideudvikling skal bruge vores kernekompetencer: Design og kommunikation med sammenhængskraft.

At vores hjemmesider er mobilvenlige og delbare på sociale medier er i dag en selvfølge, Det samme er, at hver enkelt side kan fungere som landingpages, som læsere kan klikke ind på fra andre online medier, for eksempel bannere og sociale medier. Vi har som reklamebureau på både business-to-consumer, business-to-business og public service derfor skabt hjemmesider som ankerpunkter i adskillige kampagner på tværs af medier.

beskaeftigelsesalliancen.dk
Beskæftigelsesalliancen er et fælles forum for aktører på arbejdsmarkedet i Odense: Virksomheder, a-kasser og fagforeninger, uddannelsesinstitutioner og Odense Kommune. Websitet skulle være et ankerpunkt for alliancens kommunikation og for de kampagner, der siden er sat i søen med film, annoncer og SoMe aktiviteter.

drivadan.dk
Drivadan skaber den 5. årstid i glas. Virksomheden på Nordfyn har et stærkt fundament i drivhuse til gartnerier, men leverer i dag glasbyggerier til private, virksomheder og boligforeninger. Drivadans særlige måde at kombinere stål, aluminium og glas giver en enestående fleksibilitet i design, af udestuer, orangerier tagterrasser og andre glasbygninger, og det fortæller det nye site om.

henneby.dk
Henneby Nielsen er et af de mest solide og erfarne rådgivende ingeniørfirmaer i Odense, med kunder over hele landet. Det nye website fortæller flere forskellige professionelle målgrupper om kompetencer og referencer, overskueligt og tilgængeligt.

fynsgalvanisering.dk
Varmforzinkning kan være en tung og teknisk størrelse at arbejde med. Zink enkelhed blev derfor et motto for vores arbejde med B2B kommunikation for Fyns Galvanisering på et overskueligt website, hvor et nøgleord er den hjælpsomhed, der kendetegner virksomheden på Østfyn.

cfbindustri.dk
aasumsmedie.dk
CFB Industri i Odense er en smedevirksomhed, der arbejder med stålmontage, bygningsstål, industriservice, kabelvogne og andet smedearbejde. Og med Aasum Smedie som en del af virksomheden blev også containere og byinventar til nøglekompetencer. Denne nye helhed blev samlet på det nye website, samtidig med at Aasum Smedie fik et site, der kunne bevare navnet og kendskabet i markedet.

kjeldscykler.dk
Kjelds Cykler er en værkstedsbutik i Odense, der har været gennem et ejerskifte. Morten Hanfgarn Jepsen overtog den traditionsrige forretning i 2018, og opgaven var at skabe en ny identitet, uden at smide værdierne fra den gamle væk. Det blev til et site med vægt på den faglige stolthed.

renefeodor.dk
René Frederiksen er en skarp analysemand. Han er nu også sprunget ud som fantasifuld børnebogsforfatter med en mission. Hans hjertesag er højtlæsning for børn, og den mission skulle formidles på websitet.

Del videre