Reklamebureau - Hjælp markedsføring

Vi er et reklamebureau der hjælper små og mellemstore virksomheder med både stort og småt


Markedsføring indeholder mange facetter og discipliner. Det kræver både erfaring og viden at sikre, at alle indsatser spiller sammen, og ikke mindst at de spiller på den samme melodi, så virksomheden får en klar og tydelig stemme på alle platforme.

Som full-service reklamebureau besidder vi alle de nøglekompetencer, det kræver at levere kvalificeret rådgivning, udvikling og eksekvering af kommunikationsopgaver for små og mellemstore private og offentlige virksomheder.

Hos Clockwork har vi fokus på virksomhedens DNA, og vi ser hver enkelt indsats i forhold til helheden. Uanset om det er en delopgave, der skal løses, eller vi skal lægge helt nye spor i markedsføringen.

Vi er et kreativt bureau, der tænker fordomsfrit i løsningen af hver enkelt kommunikationsopgave, og vores lange og brede erfaring sikrer en solid sammenhængskraft.


Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Hvad kan vi hjælpe dig og din virksomhed med?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk


Her er en række af vores vigtigste kompetencer


Reklamebureau - Analyse Research

Analyse er kilde til indsigt

Woxpop, gruppeinterview eller desk research. Der er mange kilder til indsigt. Det er ikke nødvendigvis mængden af data, der er afgørende, men evnen til at omsætte den viden til handling.

Vi bruger Clockwork Ringen, som sikrer at vi kommer hele vejen rundt om opgaven. Vi sætter os grundigt ind i vores kundes virkelighed, hverdag og konkurrenceforhold, og vi researcher både på kundens brugere, marked og trends.

Vi har et veletableret samarbejde med et analysebureau, der kan assistere os i at knuse tallene. Vi gør data til indsigter, der skaber stærke ideer og målbare resultater.


Brandstrategi

Vi skaber de bedste løsninger, når vi er blevet sat godt ind i virksomhedens DNA, mulig positionering i markedet og veje for marketing og kommunikation. Vi destillerer indsigterne til strategi for brands, og vi udvikler effektive budskaber til de rigtige modtagere.


Logodesign og visuel identitet

Vi omsætter den strategiske platform til visuelt udtryk i corporate branding. Vi udvikler visuel identitet med et robust logo med genkendelighed og navnetræk med klarhed og personlighed. Vi udarbejder designmanual med enkle guides til anvendelse af fonte, form og farver som sikrer konsistens i firmaidentiteten, på alt fra website til papir og facader.


Reklamebureau - advertising strategy results brand loyalty

Kommunikationsstrategi og konceptudvikling

Vi omsætter og forenkler indsigter og strategi til brugbare planer for kommunikation og kreativ platforme. Vi skaber holdbare koncepter, der kan foldes ud i stærke ideer og budskaber med appel til de rigtige målgrupper.


Mediestrategi og annoncering

Når kommunikationen skal rulles ud, bidrager vi med mediestrategi med sammenhængskraft. Vi samarbejder, når det er nødvendigt, med analysebureau og mediepartnere om at skabe mest mulig værdi for mediebudgettet.


Tekst og indhold

Tekstforfatter, copywriter, content writer. Kært fagområde har mange navne, og vi er tekstnørder nok til ikke at bruge ordet tekstforfatning. Vi har erfaringen, om det er tekst til artikler, annoncer, brochurer og websites, synops og filmmanus, pressemeddelelser eller indhold til sociale medier.


Reklamebureau - Grafisk Design

Grafisk design

Vi udvikler grafisk design både offline og online. Vi har stor erfaring med alle former for grafisk arbejde, både i 2D, 3D og animationer.
Vi mestrer layout og grafisk færdiggørelse af printannoncer, outdoor, instore og trykte materialer, og af hjemmesider, webbannere og indhold til sociale medier med mere.


Foto og illustration

Vi har et omfattende netværk af gode fotografer og illustratorer, og vi har overblikket til at sætte det rigtige team til en opgave, med øje for stil, kvalitet og pris. Og vi styrer opgaverne med klare fotobriefs, dialog og erfaren foto direction.


Reklamefilm og video

Vi producerer tv-reklamer og SoMe video, både som stilfulde reklamefilm eller enkle, effektfulde tilbudsspots. Vi har erfaring med præsentationsfilm, corporate brand videoer, enkle testimonials og interviewfilm, levende billeder eller animationer, på alle niveauer, og med gode samarbejdspartnere.


Reklamebureau - Emballagedesign

Emballagedesign

Emballagen er produktets permanente reklame. Clockwork Reklamebureau har stor erfaring med emballagedesign. Vi ved, hvad der kræves af et godt emballagedesign, og hvad der er muligt. Og vi ved hvordan emballagedesign virker. Produktets skæbne afgøres, når forbrugeren står foran hylden og skal vælge. Mere end 75% af alle købsbeslutninger træffes i butikken.


Digital markedsføring

Vi tænker altid budskaber sammen med digitale muligheder. Online marketing kan være mere end banner, SoMe annoncering, landingpages til kampagner og Google optimering. Vi tænker gerne kreativt i for eksempel gamification og apps og samler trådene i en digital strategi.


Webdesign

Vi varetager alle trin i udvikling af hjemmesider. Praktik, visuelt webdesign, menustruktur, indhold i billeder og tekst og teknisk kodning, opsætning og funktionaliteter på websitet. Vi opbygger og vedligeholder hovedsageligt WordPress websites, og vi servicerer gerne med målinger og glæder Google med lidt lækkert SEO.


Reklamebureau - SEO - Search Engine Optimization

SEO - Search Engine Optimization

SEO, søgemaskineoptimering, øger synligheden og relevansen af dit website i de organiske søgeresultater ved hjælp af en række forskellige teknikker. Clockwork foretager helbredstjek og udarbejder søgeordsanalyser, der afdækker svagheder og muligheder på websites.

Vi arbejder både med den tekniske del (teknisk SEO), den indholdsmæssige del (onpage SEO), hvor vi udarbejder content til landingpages, og sidst men ikke mindst linkbuilding (offpage SEO). Veludført er det dicipliner der gør, at du ender øverst i de organiske søgeresultater på Google. Og med SEM – Search Engine Marketing, kan vi øge effekten med eksempelvis Google Ads.


Sociale medier og content marketing

Facebook annoncering, remarketing kampagner, annoncering på LinkedIn, Instagram, Pinterest, TikTok, Snapchat, YouTube, X (tidligere Twitter). SoMe er en del af vores liv, men hvert medie har sine egne styrker og svagheder. Vi tænker både i de enkelte medier, og i sammenhængende content marketing i samarbejde med kunder.


Aktivering og promotions

Promotions involverer, når reklame skal omsættes til instore med eksponering, involvering, loyalitet eller salg som mål. Vi har erfaring med alt fra konkurrencer til selfliquidators, i både traditionelle og sociale medier, også når det ikke kun handler om pris.


Reklamebureau - Tryksager

Brochurer, kataloger og andre tryksager

En flot tryksag kan appellere, stimulere og tale til sanserne på en helt særlig måde. Om det er et inspirationskatalog, en brand book eller imagebrochure, så gør det sig langt bedre ud i fysisk udgave end på en skærm. Vi er hjemmevante i disposition, layout og tekst til produktkataloger, informationsbrochurer, opskriftshæfter og foldere, og vi har adgang til gode trykpriser. Så kontakt os, inden du trykker på knappen.


PR og events

En Clockwork kampagne kan være meget mere end traditionelle reklamemedier. Vi har yarnbombet designmesser, vi har skrevet og udsendt pressemeddelelser for danske og internationale kunder, og vi har udviklet eventideer til festivaler. Vi tænker gerne ud af boksen.


Direct marketing

Direkte kommunikation til den enkelte kunde har mange former, fra direct mails til e-mail marketing og retargeting på nettet. Vi hjælper med at udvikle og målrette direct marketing til den enkelte modtager på det rigtige sted på kunderejsen.


Reklamegaver og merchandise

Vi leverer alt fra t-shirts og anden beklædning til nøgleringe, kuglepenne og sportstasker og alt, hvad markedet ellers kan byde på af reklameartikler og gaver. Men vi tager også gerne imod specielle forespørgsler, hvor vi kan fremskaffe unik merchandise og sjove gadgets. Vi udarbejder design, og vi har fordelagtige samarbejder med en lang række gode leverandører i både ind- og udland.


Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Har din virksomhed brug for hjælp til lidt af hvert?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk