10 gode grunde til at vælge WordPress som CMS

10 gode grunde til at vælge WordPress som CMS

Et content management system (CMS) styrer indhold på hjemmesider. Med et CMS man man skabe, opsætte og redigere websites og indhold, uden at skrive koder fra grunden. Derfor kan vi koncentrere os om at udvikle et fængende grafisk website design med en gennemtænkt navigering, og levere langt mere af interessant, relevant og sælgende indhold.
Der findes mange content management systemer på markedet, men WordPress er uden tvivl den mest populære og mest pålidelige platform. Og WordPress er ikke blot et sikkert valg, men også et CMS med en stor palette af muligheder til alle tænkelige funktioner.
Her er 10 gode grunde til, hvorfor Clockwork Reklamebureau altid anbefaler WordPress som platform for en hjemmeside.

1. Brugervenlighed

WordPress er kendt for at være nemt at bruge for alle, der sætter hjemmesider op og opdaterer dem. Selvom du ikke er en nørdet webudvikler, kan du nemt oprette, redigere og administrere indhold på din hjemmeside. WordPress’ intuitive dashboard kræver ikke dyb teknisk viden. Hos Clockwork hjælper vi altid vores kunder i gang med at bruge et website. Vi giver en grundig introduktion til brugerfladen, og vi gennemgår hjemmesidens opbygning.

2. Fleksibilitet og skalérbarhed

WordPress er et ekstremt fleksibelt system, så det kan tilpasses efter dine behov. Der er tusindvis af temaer (grunddesigns) og plugins til rådighed, der gør det muligt og ukompliceret af tilføje funktionaliteter og ændre hjemmesidens udseende. Derfor er det nemt at skalere din hjemmeside, når din virksomhed vokser.
Vi kan hjælpe dig med at lægge en god plan og starte rigtigt op, så du kan optimere og udbygge hjemmesiden løbende. Vi bruger ikke færdige designede temaer, men bygger og designer fra bunden, så du får en løsning der er skræddersyet til dine behov.

WordPress responsivt design
WordPress temaer er udviklet i responsivt design som standard.

3. Responsivt design

I dag kommer de fleste besøg til et website fra mobiltelefoner. Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside fungerer optimalt på alle enheder, mobil, tablet eller computer.
WordPress temaer er udviklet i responsivt design som standard. Det betyder, at din hjemmeside automatisk vil tilpasse sig skærme i alle størrelser. Hos Clockwork tænker vi Mobile First i designprocessen.

4. Nem integration af sociale medier

Sociale medier øger din hjemmesides rækkevidde. WordPress gør det let at integrere sociale medier, med ikoner og deleknapper på dine sider og indlæg. Hos Clockwork er vores hovedregel, at alt relevant indhold skal kunne deles nemt og hurtigt på sociale medier eller mail.

5. Multimediehåndtering

WordPress gør det nemt at uploade, organisere og dele billeder, videoer og lydfiler på din hjemmeside. Denne funktion er især vigtig for blogs og websteder, hvor visuelt indhold er vigtigt. Clockwork Reklamebureau kan implementere og embedde indhold og funktionaliteter fra for eksempel Facebook, Instagram, YouTube eller Vimeo til din hjemmeside.

6. SEO-venlighed

Søgemaskineoptimering (SEO) forbedrer din hjemmesides synlighed på internettet. WordPress er naturligt SEO-venligt, og det giver dig mulighed for at optimere titler, meta-beskrivelser og URL-strukturer. Desuden er der flere SEO-plugins, for eksempel Yoast SEO, der kan hjælpe dig med at forbedre din placering i søgeresultaterne. Clockwork kan også hjælpe med konkurrentanalyser og søgeordsanalyser, og vi kan bidrage med linkbuilding, som også er med til at forbedre din placering på Google

7. Sikkerhed

Sikkerhed er vigtig for enhver hjemmeside. WordPress tager sikkerhed alvorligt, så systemet udvikler regelmæssigt opdateringer for at beskytte din hjemmeside, for eksempel mod trusler fra hackere. Desuden har WordPress sikkerhedsplugins, der yderligere kan forstærke beskyttelsen. Clockwork Reklamebureau kan med WordPress løbende hjælpe vores kunder med at lukke de nye sikkerhedshuller, der måtte opstå.

8. Regelmæssige opdateringer

WordPress er en aktivt vedligeholdt system med hyppige opdateringer. Det sikrer, at din hjemmeside altid lever op til de nyeste webstandarder og teknologier. De fleste opdateringer af WordPress systemet og de enkelte plugins foregår automatisk. Væsentlige ændringer af det grundlæggende WordPress core – systemets kerne – kræver dog manuel opdatering. Hos Clockwork Reklamebureau hjælper vi vores kunder med monitorering og implementering af større ændringer og nye plugins.

9. Stort fællesskab og support

WordPress har et enormt community af brugere og et dedikeret fællesskab af udviklere og designere. Det betyder, at der altid er support og ressourcer til rådighed, når du har brug for hjælp eller ønsker at udvide din viden om platformen. Hos Clockwork Reklamebureau hjælper vi også med løbende support.

WordPress Økonomisk attraktiv løsning
WordPress er gratis, så du sparer løbende omkostninger på systemet.

10. Økonomisk attraktiv løsning

Ikke mindst er WordPress en fornuftig løsning i kroner og ører. Det er en open-source platform, og det betyder, at selve softwaren er gratis. Du kan spare betydelige omkostninger i forhold til at udvikle et skræddersyet CMS fra bunden, eller på dyre abonnementer med lange bindinger, som nogen content management systemer kræver.

Derfor er WordPress en rigtig god løsning

WordPress er et stærkt, alsidigt og brugervenligt CMS, der er ideelt til både små og mellemstore og virksomheder. Derfor er det et nemt og oplagt valg for enhver virksomhed, der ønsker en stabil platform for sin online tilstedeværelse.

Så hvis du skal have en ny hjemmeside, eller hvis du i dag har en hjemmeside, hvor du betaler et løbende abonnement, så er WordPress en rigtig god løsning. Clockwork Reklamebureau har stor erfaring i at migrere content fra andre content management systemer, så vi kan løfte indhold og struktur over i WordPress. På den måde har vi sparet en del kunder for ærgrelser og løbende udgifter.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Skal du have hjælp til en ny hjemmeside eller til at flytte dit indhold fra anden platform?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Del videre