Vi er et reklamebureau i Odense som skaber sammenhængskraft

Flere medier. Nye steder at møde kunderne. Bedre teknologier, offline og online. Reklamens arbejdsfelt vokser sig bare større og større. Derfor er så vigtigt at have styr på retningen, når man bevæger sig ud i junglen af muligheder. Hos Clockwork har vi overblikket, fordi vi har erfaringen. Og uanset om vi skaber en hel kampagne, eller blot løser en delopgave, så tænker vi i den sammenhæng, der skaber kraft i kommunikationen.

Selv om vi har øvet os på særlige kompetencer, så er vi ikke specialiserede i enkelte medier eller markeder. Vi ser ikke søm allevegne, bare fordi vi har en hammer. Vi holder af at bruge hele værktøjskassen, når vi løser en opgave - og opgaver er til for at blive løst.

Papiret er hvidt, når vi sætter os ind i en ny opgave. Det handler ikke om, hvordan vi gjorde sidst, men hvordan vi skal gøre nu. Derfor sætter vi os grundigt ind i kunden, markedet og kundens kunder. Vi baserer vores kreativitet på indsigt og forståelse af sammenhængen - ved hjælp af vores arbejdsmodel, Clockwork Ringen©.

Så bruger vi de kompetencer, der skal til for at løse opgaven rigtigt, og så løsningen hænger sammen. Har vi ikke de kompetencer selv, så finder vi dem. Men med en solid samling seniorfolk, så har vi været rundt om det meste. Og vi er stadig nysgerrige.

Clockwork Reklamebureau skaber sammenhængskraft

Markedsføring er en øvelse, der spænder over mange discipliner og som regel skal der flere reklamediscipliner i spil for at indsatsen hænger sammen. Der er mange begreber der beskriver den sammenhæn: fx multichannel marketing, tværmedial markedsføring og andre betegnelser. Men alt i alt handler det om at møde kunden på de rigtige kontaktpunkter, på de rigtige tidspunkter og lede dem hele vejen på kunderejsen.

For at skabe sammen­hængskraft, kræver det indsigt, erfaring og ekspertise såå man sikre, at alle indsatser arbejder bedst muligt sammen på tværs af platforme.

Clockwork er et full-service bureau, der besidder alle de nøglekompetencer, der er nødvendige for at levere kvalifi­ceret rådgivning, udvikling og eksekvering af kommuni­kations­opgaver inden for bade den private og offentlige sektor.

Vi er et kreativt bureau, der fordomsfrit tænker i nye løsninger af hver enkelt kommu­nikations­opgave. Vi tager udgangs­punkt i virksomhedens DNA og ser hver enkelt indsats i relation til helheden. Vi har en helheds­orienteret tilgang til opgaven, uanset om det er en delopgave, der skal løses, eller om vi skal åbne helt nye veje inden for markeds­føringen af virksomheden.

Lad os samarbejde om at hjælpe din virksomhed, uanset om det drejer sig om større strategiske initiativer eller mindre, taktiske opgaver. Vores ekspertise spænder vidt, og vi kan imødekomme specielle udfordringer og specifikke behov. Vi forstår vigtigheden af at skabe en harmonisk og sammen­hængende marketing­indsats, der resonnerer med din målgruppe og styrker din virksomheds position på markedet.

Vi kan hjælpe din virksomhed med både stort og småt inden for:

Dataindsamling, analyser og test
Branding og strategiudvikling
Logodesign og visuel identitet
Kommunikationsstrategi og konceptudvikling
Media og annonce strategi
Tekstforfatning og indholdsproduktion
Grafisk design: Typografi, form og farve
Fotografering, illustration og billedbehandling
Reklamefilm og videoproduktion
Packaging design / Emballagedesign
Digital marketing bureau
Design og udvikling af hjemmesider
Søgemaskineoptimering: Teknisk SEO, content og linkbuilding
Social media marketing
Kampagne og promotionaktiviteter
Alle typer tryksager og trykte materialer
Public Relation og event marketing
Direct mails og Personalized marketing
Merchandise, firmagaver og reklameartikler

Her taler du med de mennesker, der løser dine opgaver.

På Clockwork Reklamebureau arbejder vi hver især med strategi, koncept­udvikling, idéudvikling, grafisk design og færdig­gørelse, tekst, web­udvikling og SEO, på tværs af medier og i sammenhæng. Det kan vi, fordi vi tilsammen repræsen­terer mange årtiers erfaring.

Erfaring viser, at en direkte dialog og sparring med de mennesker, der løser dine opgaver, giver de bedste resultater. Vi lytter, inden vi taler og kommer med gode råd, men vi har klare holdninger til det, vi leverer.

Vi står klar til at levere unikke løsninger, der passer til dine specifikke udfordringer og mål­sætninger. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at nå dine marketingmål på en enestående og effektiv måde.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Hvis du vil tale med os, så vil vi gerne tale med dig?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Toldkammeret på Østre Stationsvej i Odense