VEU vinder igen

VEU vinder igen

Ambient kampagne fra Clockwork vinder fornem pris. For anden gang på et par uger har VEU-center Fyn vundet en kreativ pris. Denne gang blev det til bronze ved Summit Creative Award i USA for en ambient kampagne.

5000 kreative arbejder fra 23 lande

Summit Creative Award havde i år deltagelse af omkring 5000 kreative arbejder fra 23 lande, og den internationale jury var sat sammen af repræsentanter fra en lang række bureauer verden over.

Samme kampagne for VEU-center Fyn fik også bronze ved Creativity Media & Interactive Awards.

Vi er ikke et reklamebureau der er sat i verden for at vinde kreative præmier

Vores arbejde er til eksamen hver dag, ude i markedet og hos målgrupperne. Alligevel sætter vi pris på at få vores arbejde bedømt af dygtige kolleger og eksperter. Men det er ikke en målsætning for Clockwork Reklamebureau at vinde kreative priser. Vi arbejder hver dag ihærdigt for at skabe resultater vores kunder. Men awards kan være et skulderklap og målepunkt for den kreative kvalitet, der skaber effektivitet. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af vores præmiehylde på reklamebureauet i Odense, med awards for både kreativitet og marketing effektivitet. Awards belønner reklamens kreativitet og effektivitet og er ikke bare til pynt. Se vores præmiehylde med internationale awards.

Del videre