Tre Creativity Awards til Clockwork

Tre Creativity Awards til Clockwork

Tre nye Awards til Clockwork Reklamebureau A/S. Én sølv og to bronze. Det blev resultatet af tre indsendelser til årets “Creativity Media & Interactive Design Awards”. Daloon får to statuetter, VEU-center Fyn får én.

De to awards til Daloon er en sølv for Daloontid Bordfodbold, og en bronze for Daloontid Sang. Og det er langt fra de første priser til Daloontids kampagnen, der tidligere er præmieret ved seks andre prisuddelinger.

Hæder til kampagne for VEU-center Fyn

Til gengæld er det første gang, at VEU-center Fyn bliver hædret for en ambient kampagne, der brugte utraditionelle midler til at få et svært budskab ud. Det blev til en bronze. VEU-center Fyn tilbyder forbedrende voksenundervisning til folk, der har problemer med at læse og skrive. Med denne kampagne fik vi fat i målgruppen på en helt ny måde.

Creativity Awards er en traditionsrig amerikansk award, der nu er i sit 45. år. Den er delt op i Print & Design og Media & Interactive. Denne gang havde Media & Interactive deltagere fra 16 lande. Creativity awards er kreativitetspriser, der uddeles for at anerkende og fejre reklamebureauernes kreative og innovative præstationer.

Vi er ikke et reklamebureau der er sat i verden for at vinde præmier

Det er selvfølgelig ikke en målsætning for Clockwork Reklamebureau at vinde priser. Vi arbejder hver dag hårdt for at skabe resultater vores kunder. Men awards kan være et målepunkt for den kreative kvalitet, der skaber effektivitet. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af vores præmiehylde på kontoret i Odense, med awards for både kreativitet og marketing effektivitet. Den er ikke bare til pynt. Se vores præmiehylde med internationale awards.

Del videre