Wittenborg 9100 – kaffe med et helt nyt touch

Wittenborg 9100 – kaffe med et helt nyt touch

Wittenborg 9100

Wittenborgbrandet er kendt for sin kvalitet, pålidelige kaffeautomater med et distinkt skandinavisk design og Clockwork Reklamebureau har igennem årtier hjulpet virksomheden med at udvikle kampagner og visuelt design til lancering af nye modeller.

Wittenborg har givet sine automater et nyt touch og  har skabt en ny generation af kaffemaskiner til kontor, hotel og restaurant. Den nye serie, 9100, har touch screen til valg af masser af lækre varianter. Clockwork har bidraget med en europæisk kampagne, baseret på Wittenborgs mærkeværdier.

Wittenborg 9100-linjen udleverer diverse kaffedrikke at høj kvalitet efter bestilling på en meget brugervenlig touchskærm, der sætter nye standarder i branchen. Den er den nye generation af kaffeautomater fra Wittenborg og designmæssigt tager automaten et spring fremad. Automaten tilbyder et stort udvalg af forskellige kvalitetsdrikke Det store udbud gør det svært at vælge – men selve bestillingen af den ønskede drik foretages let via det intuitive interface, der visuelt guider brugeren gennem processen med at finde lige præcis den kaffevariant man allerbedst kan lide og elsker.

Touch the One You Love

Kampagnekonceptet er udviklet til at fungere på tværs af en række lande. Glæden ved en god kop kaffe er global, men prefference og oplevelsen er individuel. Taglinen på lancerings-kampagnen blev “Touch the One You Love”  understreger den nydelse og sanselighed der er forbundet med at få den perfekte kop kaffe. Den fremhæver samtidig automatens nye touch-screen, som er en nyskabelse. Taglinen er på engelsk, men kommunikationen er tilpasset de enkelte sprog og markeder.

Brochure og kampagnewebsite

Selve produktet er forklaret i en brochure og på en landing page. Kampagnen lægger stor vægt på trade markedsføring, med annoncer, presse, posters og messematerialer, webbannere og en salgspræsentation, der klæder forhandlerne på.

 

Clockwork udvikler grafisk design der skaber sammenhængskraft

Som full-service reklamebureau er en af vores mange kompetencer selvfølgelig grafisk design og grafisk produktion.

Vi udvikler grafisk design både offline og online. Vi har stor erfaring med alle former for grafisk arbejde, både i 2D, 3D og animationer. Vi mestrer layout og grafisk færdiggørelse af printannoncer, outdoor, instore og trykte materialer og design af hjemmesider, webbannere samt indhold til sociale medier med mere.

En flot tryksag kan appellere, stimulere og tale til sanserne på en helt særlig måde. Om det er et inspirationskatalog, en brand book eller imagebrochure, så gør det sig langt bedre ud i fysisk udgave end på en skærm. Vi er hjemmevante i disposition, layout og tekst til produktkataloger, informationsbrochurer, opskriftshæfter og foldere.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Har du brug for hjælp til lancering af nyt produkt?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Del videre