We Love WordPress

We Love WordPress

Der er løbet meget strøm gennem internettet, siden WordPress bare var et system til blogs. Det kan en del mere, og det er vores absolut foretrukne system på Clockwork, hvor vi har bygget en halv snes sites op på WordPress det seneste års tid.

Der er mange fordele ved WordPress. Det er open source, så det koster ikke systemlicenser. Det sparer mange penge i kodning, så vi kan fokusere på design og indhold. Det er nemt at opdatere, og det er grydeklart til SEO.

Det er nemt at gøre responsivt og mobilvenligt, Det er nemt at opgrade med nye funktioner og plugins. Det er nemt at gøre delbart og integrere i sociale medier. Og det rummer gode muligheder for sikkerhed.

Samtidig har mange brugere efterhånden stiftet bekendtskab med det brugervenlige CMS, så det ofte kræver mindre oplæring at lægge nyt indhold ind. Det har en lang række kunder haft glæde det sidste års tid, både når vi har etableret helt nye sites, og når vi har opdraderet eksisterende sites til mobilens tidsalder.

Websites vi har lavet i WordPress

kjeldscykler.dk
Kjelds Cykler er en værkstedsbutik, der har været gennem et ejerskifte. Morten Hanfgarn Jepsen overtog den traditionsrige forretning i 2018, og opgaven var at skabe en ny identitet, uden at smide værdierne fra den gamle væk. Det blev til et site med vægt på den faglige stolthed.

ragus.dk
Susanne Ragus er interiørstylist, der skaber stærke visuelle universer. Indretning, styling, fotostyling og klargøring til salg. Derfor var opgaven også at skabe et website med stil, uden at det blev kompliceret.

alcyon.dk
Alcyon leverer innovativt hospitalsudstyr. Vi har leveret en ren og lys hjemmeside med letlæselig information.

chardam.dk
Charlotte Hardam er ekspert i offentlige udbud. Hun står bag konsultenthuset C.Hardam, hvor hun hjælper både offentlige ordregivere og private virksomheder med at få det bedst mulige resultat indenfor alle udbudstyper.

ab-analyse.dk
A&B Analyse har et par årtiers erfaring i bagagen som analysebureau. Det eksisterende website var imidlertid blevet lidt uddateret, rent teknisk. Derfor opdaterede vi sitet til en mobil virkelighed, uden at miste den veletablerede identitet.

beauty-by-cr.dk
Beauty by CR er lig med kosmetologen og kostvejlederen Connie Rasmussen. Opgaven var at skabe et enkelt, men smukt site.

byggeudstillingen.dk
P.O. Byggeudstilling leverer vinduer, døre og bordplader efter mål, fra førende producenter. Vi skabte en enkel præsentation, med fokus på de producenter, virksomheden forhandler produkter for.

renefeodor.dk
René Feodor Frederiksen er en skarp analysemand. Han er nu også sprunget ud som fantasifuld børnebogsforfatter med en mission. Hans hjertesag er højtlæsning for børn, og den mission skulle formidles på websitet.

Del videre