Vores netværk på nettet

Vores netværk på nettet

Confrad International Communication Alliance er vores internationale netværk. Det har fået ny tilstedeværelse på nettet med et nyt website, skabt af Clockwork.

Confrad er selvstændige reklamebureauer i mere end et dusin lande på tre kontinenter. Samarbejdet mellem bureauerne skulle kommunikeres i et fælles website, som vi påtog os at producere.

Nyt website Confrad International

Det er blevet til et site, der enkelt, klart og kort afleverer budskaberne om netværket, om de enkelte bureauer, om cases og kernekompetencer.

Confrad.com er henvendt til både virksomheder, der har brug for kommunikation over grænser, og til bureauer rundt i verden, der kunne supplere det eksisterende netværk. Sitet er naturligvis både dynamisk og responsive, så det er nemt at bevæge sig rundt i, og så det virker på forskellige platforme og skærme.

Think global – Act local

Det er i denne ånd, at Confrads medlemmer arbejder som et internationalt team, da globale markeder kræver globale ressourcer. Confrad repræsenterer reklamebureauer, der forener styrker, viden og ekspertise til fælles gavn. Confrads mission er simpel og klar. Vi opbygger og plejer alliancer, der hjælper vores medlemsbureauer med at udvikle og udføre succesfulde internationale kampagner. Dette betyder, at vi giver vores kunder direkte adgang til lokale markedsføringsressourcer i Europa, Nordamerika og Asien.

Uanset om vores kunder søger redaktionel støtte til at fremme en global produktlancering, ønsker at etablere sig i nye lande eller blot ønsker at udforske nye markeder, så er Confrad parat til at hjælpe. Confrad er et internationalt netværk af uafhængige kommunikations- og reklamebureauer. Sammen arbejder vi omhyggeligt på at støtte vores medlemmer og deres kunder i udvikling, lancering og drift af vellykkede internationale kampagner.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Har du brug for en lokalkendt der kan hjælpe dig ude i den store verden?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Del videre