Rusland og Canada med i Confrad

Rusland og Canada med i Confrad

Rusland og den fransksprogede del af Canada er nu også dækket af det internationale netværk af uafhængige bureauer, Confrad.

I Moskva er det ProMedia Communication Partners, der har valgt at knytte sig til netværket. I fransksprogede Quebec i Canada ligger Kabane, der har public service, brands (blandt andet fødevarer/drikkevarer), design og mode blandt kernekompetencerne.

Internationalt netværk af uafhængige reklamebureauer

Confrad er i forvejen repræsenteret i den engelsksprogede del af Canada gennem Periscope i Toronto. Desuden består netværket af bureauer i Belgien (både den flamsktalende og den fransktalende del), Kina, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Indien, Holland, Polen, Spanien, Schweiz, Storbritannien og USA (både øst og vest).

Globale markeder kræver globale ressourcer. Det er i den ånd, Confrads medlemmer arbejder som et internationalt team. onfrads medlemmer er reklamebureauer, der deler styrker, viden og ekspertise til gavn for hinanden. Confrads mission er ganske enkel. Vi bygger og vedligeholder alliancer, der hjælper medlemsbureauerne med at udvikle og udrulle succesfulde internationale kampagner. Det betyder, at vi giver vores kunder umiddelbar adgang til lokale markedsføringsressourcer rundt i Europa, Nordamerika og Asien.
Uanset om vores kunder har brug for redaktionelle kontakter til at promovere en global produktlancering, vil etablere sig i lande, hvor de aldrig har været før, eller simpelthen dyrke nye markeder, så kan Confrad hjælpe. Confrad er et internationalt netværk af uafhængige kommunikations- og reklamebureauer. Vi samarbejder om at hjælpe medlemmer og deres kunder med at udvikle, lancere og opretholde succesfulde internationale kampagner.

Lokale indsigter

Confrad-bureauer i hvert land kender deres marked, kultur, muligheder, barrierer og forbrugerpræferencer.

Lokal ekspertise

I hvert land har vi ekspertisen til at hjælpe gennem vores netværk af partnere og leverandører, som taler det lokale sprog og forstår de lokale markedsdrivere.

Global rækkevidde

Ved at arbejde sammen, krydser Confrad-netværket grænser for at hjælpe mærker og produkter med at opnå global succes.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Har du brug for at række ud i verden efter hjælp til at nå nye markeder?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Del videre