Det har regnet med priser

Det har regnet med priser

Nye priser til Clockwork. Mens solen skinnede højt over Danmark, fik vi sommerregn hos Clockwork. Det var dejligt, for det regnede med internationale awards. Før sommerferien blev det til tre bronze Telly Awards i USA. De to faldt for Specialefterskolen, én for forårets regionale tv-kampagne, og én for sidste efterårs online film, som kørte på Be On. Den tredje var for Daloon (online filmen Bordfodbold). New York baserede Telly Awards har eksisteret i 35 år, og i 2013 deltog ca. 12.000 entries fra det meste af verden. Juryen består at tidligere Silver Telly vindere.

Videographer Award til Daloon reklamefilm

Lige efter sommerferien kom en ny byge fra USA. Det var fra Videographer Awards i Texas, hvor vi fik en Award of Distinction for Daloon online filmen Bordfodbold, en Award of Excellence for Daloon online filmen Sang og en Honourable Mention for Specialefterskolens online film. Videographer Awards har eksisteret i 18 år, og juryen udpeges af den amerikanske Association of Marketing and Communication Professionals.

Vi er ikke et reklamebureau der er sat i verden for at vinde kreative præmier

Vores arbejde er til eksamen hver dag, ude i markedet og hos målgrupperne. Alligevel sætter vi pris på at få vores arbejde bedømt af dygtige kolleger og eksperter. Men det er ikke en målsætning for Clockwork Reklamebureau at vinde kreative priser. Vi arbejder hver dag ihærdigt for at skabe resultater vores kunder. Men awards kan være et skulderklap og målepunkt for den kreative kvalitet, der skaber effektivitet. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af vores præmiehylde på reklamebureauet i Odense, med awards for både kreativitet og marketing effektivitet. Awards belønner reklamens kreativitet og effektivitet og er ikke bare til pynt. Se vores præmiehylde med internationale awards.

Del videre