Flere awards til Daloon film

Flere awards til Daloon film

Det nye år byder på nye kreative priser til Daloon – i form af tre statuetter fra Marcom Awards i USA. Det blev til en Platinum og to Gold Awards til film fra Daloontid kampagnen: Platinum for filmen Bordfodbold og Gold for filmene Tryl og Sang. Det er fjerde gang, at Daloontid kampagnen vinder kreative priser i udlandet. Det er hidtil blevet til Platinum og Gold ved Hermes Creative Awards, Bronze ved de traditionsrige Telly Awards og en Award of Distinction og en Award of Excellence ved Videographer Awards.

Association of Marketing and Communication Professionals

Marcom Awards har den amerikanske Association of Marketing and Communication Professionals i ryggen, og AMCP har siden 1994 haft mere end 160.000 kreative arbejder til bedømmelser i juryerne. Marcom Awards hædrer det ypperste i markedsføring og kommunikation, som anerkendelse af reklamebranchens kreativitet, hårde arbejde og generøsitet. Siden starten i 2004 har MarCom udviklet sig til at blive en af ​​de største og mest respekterede kreative konkurrencer i verden. Hvert år indsendes omkring 6.500 trykte og digitale bidrag fra lande verden over.

Clockwork er ikke et reklamebureau der er sat i verden for at vinde præmier

Det er ikke en målsætning for Clockwork Reklamebureau at vinde priser. Vi arbejder hver dag hårdt for at skabe resultater vores kunder. Men awards kan være et målepunkt for den kreative kvalitet, der skaber effektivitet. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af vores præmiehylde på kontoret i Odense, med awards for både kreativitet og marketing effektivitet. Den er ikke bare til pynt. Se vores hylde med internationale awards.

Del videre