Endnu en award til Daloontid film

Endnu en award til Daloontid film

Davey Awards til Clockwork. For syvende gang er online filmkampagnen Daloontid blevet hædret og belønnet ved en international pris.

Denne gang er det filmen Daloontid Sang, der får sølv ved Davey Awards i USA. Daloontid er den tid du kan vinde i hverdagen, og som du så kan bruge på det du har lyst til. For eksempel til at lege “gæt en sang”…
Tidligere har kampagnen, som Clockwork Reklamebureau har udarbejdet for Daloon, hentet priser og anerkendelse ved Telly Awards, Creativity Awards, Summit International, Marcom Awards, Hermes Awards og Videographer Awards.

Udvalgt af 4.000 kampagner

Davey Awards er en organisation, der hylder små digitale bureauers præstationer og deres rolle i udformningen af fremtiden for digital markedsføring og webdesign.
Juryen ved Davey Awards kommer fra Academy of Interactive and Visual Arts (AIVA), og jurymedlemmerne havde i år 4.000 entries at vurdere.

Vi er ikke et reklamebureau der er sat i verden for at vinde kreative præmier

Vores arbejde er til eksamen hver dag, ude i markedet og hos målgrupperne. Alligevel sætter vi pris på at få vores arbejde bedømt af dygtige kolleger og eksperter. Men det er ikke en målsætning for Clockwork Reklamebureau at vinde kreative priser. Vi arbejder hver dag ihærdigt for at skabe resultater vores kunder. Men awards kan være et skulderklap og målepunkt for den kreative kvalitet, der skaber effektivitet. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af vores præmiehylde på reklamebureauet i Odense, med awards for både kreativitet og marketing effektivitet. Awards belønner reklamens kreativitet og effektivitet og er ikke bare til pynt. Se vores præmiehylde med internationale awards.

Del videre