En tidlig glædelig jul med Midtfyns Bryghus

En tidlig glædelig jul med Midtfyns Bryghus

De første paller er rullet ud fra Midtfyns Bryghus, så julen er på vej ud i Coop. Smagsudvikler Claus Holm har skabt to nye juleøl, og Clockwork har designet etiketterne.

De to Holm øl, som Midtfyns Bryghus har brygget med hjælp fra Claus Holm, hedder Santa Claus Ale og Wheat Christmas. Så hvis du skal have højtidsstemningen skudt tidligt i gang, så holdt godt øje med hylderne i Coops butikker. God jul!

Ravfarvet belgisk Dubbel

Santa Claus Ale er en ravfarvet belgisk Dubbel med masser af maltsødme og fylde, nænsomt krydret med ingefær. Wheat Christmas er en belgisk Wit er lys øl med masser fylde, krydret med appelsinskal, enebær og koriander.

Midtfyns Bryghus

Midtfyns Bryghus har specialiseret sig i produktionen af håndbrygget øl af høj kvalitet. Beliggende på Fyn, brygger de en bred vifte af øl, der spænder fra traditionelle klassikere til mere eksperimenterende og innovative varianter. Virksomheden er kendt for deres fokus på lokale råvarer og bæredygtighed, hvilket afspejler sig i deres tilgang til brygning. Midtfyns Bryghus’ produkter omfatter blandt andet pale ales, stouts, pilsnere, og sæsonbetonede specialiteter, der alle er karakteriseret ved deres unikke smagsprofiler og håndværksmæssige kvalitet. Med en passion for ølbrygning og en respekt for traditioner fortsætter Midtfyns Bryghus med at tiltrække både lokale og internationale ølentusiaster med deres imponerende udvalg af øl.

Clockwork har leget med Claus Holms identitet

De to nye øl fra Midtfyns Bryghus er en lille jule-design-leg med identitet. Emballagerne er designet med samme udtryk som du kender fra de øvrige produkter fra Midtfyns Bryghus,men designet leger samtidig med den særlige Claus Holm identitet, der her er tilsat lidt finurlige, grafiske julerier.

Som full-service bureau, har Clockwork Reklamebureau stor erfaring med design af emballager og har leveret kvalificeret rådgivning og udvikling af emballagedesign for danske fødevarevirksomheder. Bureauet har igennem årtier bidraget til udvikling af stærke fødevarebrands gennem emballagedesign for virksomheder som blandt andre: Daloon, Odense Marcipan, Kims, Frigodan, Svansø Food og Zelected Foods.

Vi ser emballagen som produktets permanente reklame. Og vi ved hvordan emballagedesign virker på hylden i butikken. Produktets skæbne afgøres, når forbrugeren står foran hylden. Vi ved, hvad der kræves for at et nyt produkt kommer med forbrugeren hjem.

Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Har du brug for hjælp til at udvikle emballagedesign der bliver set?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk

Del videre