Confrad sætter fod i Sydamerika

Confrad sætter fod i Sydamerika

Det internationale bureausamarbejde Confrad har nu fået indgang til  sydamerikanske markeder. Det spanske Confrad medlem AMT har nemlig indgået en strategisk alliance med sydamerikanske Central CTL.

AMTs direktør Alvaro Montoliu har været i dialog med Central CTL i et stykke tid, og det har altså resulteret i et formaliseret samarbejde. Central CTL er endnu ikke egentlig medlem af bureausamarbejdet, så Confrads indgang til det sydamerikanske marked vil gå gennem AMT.

I praksis er alliancen en platform for Confrad kunder, der vil operere i Sydamerika. Central CTL er stiftet i Argentina, men i dag har de og kontorer i Paraguay, Chile, Colombia, Mexico og i Miami i USA. De arbejder for kendte brands som Mondelez, Bayer, Mars, HSBC og Unilever. Og de arbejder bredt med reklame og events, funderet på databaseret strategi.

Stort internationalt netværk

Confrad er i forvejen repræsenteret i Frankrig, Tyskland, UK, Irland, Holland, Belgien, Schweiz, Italien, Canada, USA, Rusland og Kina. Og naturligvis Danmark. Desuden samarbejder vi fra sag til sag med andre lande, på det seneste blandt andet Polen.

Du kan se Central CTLs website her.

Del videre