Clockwork valgt som filmleverandør til Odense Kommune

Clockwork valgt som filmleverandør til Odense Kommune

Efter en grundig udbudsrunde har Odense Kommune valgt fem leverandører, der i de næste knap fire år skal levere informations- og markedsføringsvideoer til kommunen. Clockwork er én af de fem leverandører, der er kommet med i rammeaftalen.

Udbudsprocessen foregik i to faser: En prækvalifikation og en endelig kvalifikation. I prækvalifikationen blev otte af de ansøgende virksomheder valgt til den endelige udvælgelse, der blandt tog udgangspunkt i cases fra virksomhederne. Og Clockwork, Fantom Film, Instafilm, Mayday & Umano og Winther’s blev udvalgt til rammeaftalen.

Film med sammenhængskraft

Det er ikke en bestemt filmniche, der har bragt Clockwork ind i den kommunale varme. Det var et bevidst valg at vise en række meget forskellige typer film som cases.

“Vi ser ikke os selv som specialister i én type film. Vi skaber den rigtige film til sammenhængen, uanset om det så er en animation, et interview eller en god, dramatiseret historie. Det glæder vi os til at vise medarbejderne hos Odense Kommune,” siger direktør Jan Lindholm.

Clockwork er et reklamebureau, og ikke et specialiseret filmselskab. Men en kombination af filmerfaring, interne filmkompetencer og et netværk af specialister gør, at bureauet kan samle trådene i enhver produktion.

“Vi har opgaveforståelsen, og vi kender filmens mange virkemidler. Tilsammen har vores medarbejdere erfaring fra mange hundrede film, fra idéudvikling til produktion. Og så bruger vi vores netværk til at vælge de rigtige samarbejdspartnere til hver enkelt opgave,” fortæller Jan Lindholm.

Del videre