Clockwork Reklamebureau bureauvalg

Hvorfor vælge Clockwork som reklamebureau?


Valget af reklamebureau kan være med til at afgøre en virksomheds succes. Det gælder mere end nogensinde i en hyperkompleks digital verden.

Et effektivt reklamebureau kan ikke kun hjælpe med at øge synlighed og kundetilgang. Det kan også hjælpe med at forme og styrke brandets identitet, og bidrage til at nå forretningsmål.

Vi er et alsidigt reklamebureau, der kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med både stort og småt. Her er et par grunde til at have os på listen i dit bureauvalg, og overveje os som dit nye reklamebureau i Odense.

Vi er kreative

Kreativitet er vores hjørnesten. Og det er én af vores nøglekompetencer, i sammenhæng med vores strategiske forståelse. Reklame handler om at fange opmærksomhed og skabe det indtryk der huskes af de relevante målgrupper.

Vi kan skabe den grundlæggende kreative strategi og det kreative koncept, som giver et stærkt og sammenhængende afsæt for kampagner og konsistent markedsføring.
Vi kan også arbejde videre på veletablerede koncepter.

Vi er et team af kreative sjæle, der udvikler ideer og producerer fængende indhold og design, som skiller sig ud, og som samtidig giver mening. Vi leverer kreativitet med sammenhængskraft.


Kreativitet Kreativ tænkning

Vi er drevet af nysgerrighed

Reklame og markedsføring kræver en dyb forståelse for data og analyser. Vi har udviklet Clockwork Ringen©, som er en model, der bidrager til sammenhængskraft hele vejen rundt. Både strategisk og kreativt.

Arbejdsmodellen sikrer, at vi kommer gennem de relevante skridt: fra den første briefing over udvikling og implementering til endelig evaluering. Vi har en analytisk tilgang, hvor vi bruger avanceret analyse, både kvantitativt og kvalitativt, for at forstå målgrupper.

Vi måler kampagneeffektivitet efter fastlagte KPI’er, og vi optimerer resultaterne løbende. Vi tror på, at indsigt skaber stærke ideer og målbare resultater.

Vi udvikler os på basis af lang erfaring

Vi har en lang track record i reklamebranchen. Både fra Clockwork’s 30-årige historie, og fra den lange række af Danmarks førende reklamebureauer, vores medarbejdere har på cv’et. Det har givet os dygtige specialister inden for forskellige områder af reklame og marketing, og et solidt netværk af samarbejdspartnere. Derfor har vi kompetencer til at håndtere selv de mest komplekse udfordringer.

Vi har digital ekspertise

I en digital tid er en solid online tilstedeværelse vigtig for succes. Vi er eksperter på digital markedsføring, og vi arbejder systematisk med for eksempel søgemaskineoptimering (SEO), pay-per-click annoncering (PPC), sociale medier og ikke mindst hjemmesider, der spiller effektivt sammen med hele det digitale mix. Med de kompetencer kan vi hjælpe din virksomhed til at nå dens digitale potentiale.

Vi leverer skræddersyede løsninger

Hver virksomhed har sine egne mål og udfordringer. Derfor vælger vi til hver opgave de mest målrettede midler i værktøjskassen. Vi udvikler unikke reklamestrategier og kampagner til hver klient. Det sikrer, at du får en skræddersyet løsning, der passer præcis til dine behov.
Papiret er hvidt, når vi sætter os ind i en ny opgave. Det handler ikke om, hvordan vi gjorde sidst, men hvad vi skal gøre nu. Vi sætter vi os grundigt ind i kunden, markedet og kundens kunder. Og vi baserer vores kreativitet på indsigt og forståelse af sammenhængen.


fokuseret resultatorienteret målrettet

Vi er resultatorienterede

Vi skaber sammenhængskraft med målrettet kreativitet. Vi er fokuseret på resultater. Og vi sætter klare mål for kampagner og marketing-aktiviteter. Derfor måler vi nøje, hvordan de præsterer, efter fastlagte målepunkter. Det sikrer, at dine reklameinvesteringer genererer den størst mulige ROI.

Vi leverer varen

Projektledelse er afgørende for at sikre, at kampagner kører gnidningsfrit og inden for tidsrammen. Clockwork Reklamebureau er kendt for effektiv projektledelse uden store omveje.

Det sikrer, at dine kampagner bliver leveret til tiden og inden for budgettet, uanset om vi leverer hele pakken af marketing-ydelser, eller vi bidrager med delopgaver for en virksomhed eller et inhouse bureau.

Vi sætter kunden og samarbejdet i centrum

Din virksomheds succes er vores mål. Vi arbejder tæt sammen med dig som kunde for at forstå jeres mål og ønsker, uanset om vores dialogpartner er direktøren, en marketingchef eller produktchef, eller en kommunikationsmedarbejder eller inhouse grafiker. Vi er altid lydhøre overfor feedback og ændringer undervejs, og vi lover at give et konstruktivt modspil.

Vi tror på transparens og åbenhed

Vi værdsætter transparens i samarbejdet. Vi vil altid give dig klare rapporter om status på kampagnens performance og på udgifter, så du løbende kan følge med i, hvordan dine investeringer blive anvendt.

Vi tror på tilfredse kunder

Bureauets mange referencer og den lange liste af tilfredse kunder taler næsten for sig selv. Det samme gør vores talrige internationale awards og anerkendelser. Men det er først og fremmest positive anbefalinger fra klienter, og ikke mindst langvarige kundeforhold, der demonstrerer, at vi på Clockwork har evnen til at levere på vores løfter.


Tilfredse kunder
Jan Lindholm Clockwork Reklamebureau Odense

Vil du høre, hvad vi ellers kan gøre for dig og din virksomhed?

Kontakt Jan Lindholm
+45 4016 1602
jan@clockwork.dk