videographer award excellence

Amerikansk hæder til nordfynsk kampagne

Del denne

For andet år i træk er arbejde fra Clockwork blevet hædret ved den amerikanske Videographer Awards. Denne gang blev det til to priser for et tv-spot for Nordfyns Kommune.

I kategorien Public Service Kampagne fik filmen den fineste pris, Award of Excellence, mens det i kategorien Original Musik blev til en Award of Distinction.

Du kan se filmen her.

Videographer Awards, nu Viddy Awards

Viddy Awards blev grundlagt som Videographer Awards i Dallas, Texas i 1995 af en gruppe videografer, redaktører, producenter, forfattere og instruktører. Deres mission var at ære fremragende arbejde inden for alle aspekter af videoproduktion. Gennem årene har konkurrencen tiltrækket tusinder af indsendte værker fra over 100 lande, hvilket gør den til en af de største konkurrencer i film- og videobranchens historie.
Videographer Awards etablerede mange første i branchen. Det var den første video konkurrence, der havde en hjemmeside, den første video konkurrence, der havde et online indsendelsessystem, og den første til at acceptere digitale filuploads. Til sidst ændrede Videographer Awards navn til Viddy Awards for bedre at afspejle videoens konstante ændringer i teknologi, platforme og anvendelser.
Indsendere inkluderer video produktionsselskaber, reklame- og PR-firmaer, korporative kommunikationsafdelinger, kabel- og tv-stationer, regeringsinstitutioner og skoler, uafhængige producenter og bryllups- og specielle begivenhedsproducenter, designere, udviklere, indholdsproducenter, digitale kunstnere, video professionelle, kontosupervisorer, kreative direktører og korporative ledere.